Resengo i-Tafel is de meest uitgebreide en transparante online reserveringsmanager voor elke zaak. Met een optimale bezetting, een hogere omzet en beter persoonlijk klantencontact verzekert Resengo i-Tafel het beheer van reserveringen 24/7.

Ezora helpt horeca organisaties te groeien door de data uit alle systemen bij elkaar te brengen op 1 plek, de boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren en alle medewerkers in de organisatie te voorzien van volledig inzicht.

Marketman is een voorraadbeheersysteem gebouwd voor restaurants en restaurantketens. Onze cloud- en mobiele software stroomlijnt inkooporders, voorraad en crediteurenadministratie, en past best practices toe om COGS te verlagen en de winst te vergroten.

Planday is een toonaangevend systeem voor personeelsbeheer dat inzicht biedt in activiteiten van personeel, efficiënte planning en tijdregistratie. Planday werkt samen met Lightspeed om essentiële omzetgegevens en arbeidskosten op één platform te combineren.

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 restaurants, evenals meer dan 40.000 riders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo is actief in meer dan 250 steden in 12 landen, en is marktleider in de Benelux.

Annoncer is het modernste en meest geavanceerde keukensysteem ooit voor top restaurants.

Maak van je lightspeed kassa een dimona terminal. Onlinewerkrooster automatiseert het plannen van je personeel, het sturen van dimona's en het doorgeven van prestaties aan uw sociaal secretariaat.

Heb als horecaondernemer steeds je boekhouding op zak met Yuki! Yuki is een online boekhoudplatform dat je steeds een up-to-date beeld geeft van je cijfers, whenever, wherever. Weg met bonnetjes bijhouden en facturen inscannen, vanaf nu maakt Yuki komaf met jouw administratieve rompslomp.

Horeko biedt complete oplossingen voor keukenmanagement en personeelsplanning. Door directe links met leveranciers zijn actuele kostprijzen in te zien per recept. Koppel Horeko met Lightspeed en krijg een compleet inzicht in de prestaties van gerechten. Zo haal je optimaal rendement uit je menu.

Horeca transformeert volop en heeft nood aan innovatie op rationeel en emotioneel vlak. AAPI brengt de horecaondernemer naar een wereld van selfcontrol, automatisatie, slim gebruik van data en proactieve customer service. AAPI verbindt digitale en menselijke dimensies voor een optimaal rendement.

Jouw horecazaak super eenvoudig beheren? Growzer maakt het mogelijk. Dit platform laat je in enkele klikken bestellen, je foodcost beheren, terwijl ook de levering geregeld wordt. Meer controle, meer tijd, heldere inzichten én een fikse besparing. Growzer maakt je zaak runnen makkelijk!

Met CloudFact kan je rechtstreeks vanuit Lightspeed in twee clicks een digitale factuur maken in uw huisstijl, een gedetailleerde opvolging doen van alle betaalwijzen en de ontvangsten automatisch verwerken in uw boekhouding waardoor u kosten spaart. Facturen kunnen met of zonder detail aangemaakt worden.

Zuppler is revolutionair voor wie graag eten bestelt bij zijn of haar favoriete restaurants. Klanten profiteren van een gemakkelijke en betrouwbare bestelling en restaurants zien hun omzet omhoog gaan. Zuppler zorgt voor nieuwe klanten en het uitbreiden van uw bestaande (trouwe) klantenbestand.

Uw horecaonderneming en de digitale wereld staan soms te ver van elkaar af. Tegenwoordig verwachten uw gasten juist dat deze met elkaar verbonden zijn. De producten van Involved Group slaan een brug tussen deze werelden met diensten als automatische marketing en online reputatie management.

Van Duijnen Horeca Service biedt horecaondernemers de tools voor maximaal rendement. Zij willen op de eerste plaats met hun gasten bezig zijn. Daarom ontzorgt Van Duijnen hen al jarenlang op elk vlak met topkwaliteit; van tapautomatisering en tapinstallaties tot drankenkoeling, onderhoud en service.

Lightspeed Restaurant is het meest uitgebreide kassasysteem voor iedere horecazaak. Beheer o.a. de voorraad, creëer menu’s, neem overal bestellingen op en houd te allen tijde oog op je gasten.

HANOS is de internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de hele horecabranche. Met 3000 medewerkers, 25 vestigingen en distributiecentra en 300 vrachtwagens bedienen wij onze klanten. Van driesterrenrestaurants tot de fastservice, van Texel tot Antwerpen en van barbecuerestaurant tot koffiebar.

Callebaut® maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hartje van België. Callebaut® wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie en de chocolade wordt dagelijks gebruikt door de beste chefs en chocolatiers.

Duvelmoortgat is een familiebrouwerij waar het vooral draait rond kwaliteit en vernieuwing. Onze brouwers zijn ambitieuze pioniers, die steeds naar nieuwe recepten zoeken, zónder de traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Davigel begeleidt, adviseert, inspireert. Als partner van pragmatische chefs spelen wij in op de grootste uitdaging: lekkere producten aanbieden mét benefits qua tijd en kost. Davigel is producent, importeur én distributeur. Een unieke business met meer dan 2.000 producten.

Fever-Tree, de premium mixer, wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten. De subtiele smaken en de lichte bruis versterken de unieke smaken van iedere spirit.

Sinds de introductie van de legendarische keukenrobot in 1919 en de eerste vaatwasser in 1949 bouwde KitchenAid verder op de nalatenschap van deze iconische producten tot een volledig gamma.

Serax zorgt voor onvergetelijke momenten rond de tafel. We werken enkel met de meest gepassioneerde designers van over de hele wereld. Onze collecties zijn uniek in vorm, materiaal en stijl. Serax is beleven, delen en ontdekken.

Frans (Bretoens) bedrijf gespecialiseerd in premium bakkerijproducten - viennoiseries, op steen gebakken brood, patisserie, glutenvrije producten én BIO producten.

APICBASE biedt een volledig food management platform in de Cloud aan om je recepten, allergenen, voedingswaarden, voedselkostberekeningen, bestellingen en planning te beheren. Dit alles met een fotografische twist. Koppel uw kassasysteem en krijg inzichten in uw zaak om het rendement te verhogen!

ISPC kent u als exclusieve en innovatieve groothandel in België en Sligro als professionele totaalleverancier die marktleider is in Nederland maar ook reeds enkele jaren actief is op de Belgische markt. Tijd om deze krachten te bundelen! Op het menu staat een Aardappelsavarin met Royal Belgian Caviar, Tempura van kalfswang met gemarineerde groenten, en een cracker van stoofvlees met frietjes.