Resengo i-Tafel is de meest uitgebreide en transparante online reserveringsmanager voor elke zaak. Met een optimale bezetting, een hogere omzet en beter persoonlijk klantencontact verzekert Resengo i-Tafel het beheer van reserveringen 24/7.

Planday is een toonaangevend systeem voor personeelsbeheer dat inzicht biedt in activiteiten van personeel, efficiënte planning en tijdregistratie. Planday werkt samen met Lightspeed om essentiële omzetgegevens en arbeidskosten op één platform te combineren.

Ezora helpt horeca organisaties te groeien door de data uit alle systemen bij elkaar te brengen op 1 plek, de boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren en alle medewerkers in de organisatie te voorzien van volledig inzicht.

Marketman is een voorraadbeheersysteem gebouwd voor restaurants en restaurantketens. Onze cloud- en mobiele software stroomlijnt inkooporders, voorraad en crediteurenadministratie, en past best practices toe om COGS te verlagen en de winst te vergroten.

Annoncer is het modernste en meest geavanceerde keukensysteem ooit voor top restaurants.

Maak van je lightspeed kassa een dimona terminal. Onlinewerkrooster automatiseert het plannen van je personeel, het sturen van dimona's en het doorgeven van prestaties aan uw sociaal secretariaat.

Lightspeed Restaurant is het meest uitgebreide kassasysteem voor iedere horecazaak. Beheer o.a. de voorraad, creëer menu’s, neem overal bestellingen op en houd te allen tijde oog op je gasten.

Duvelmoortgat is een familiebrouwerij waar het vooral draait rond kwaliteit en vernieuwing. Onze brouwers zijn ambitieuze pioniers, die steeds naar nieuwe recepten zoeken, zónder de traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Davigel begeleidt, adviseert, inspireert. Als partner van pragmatische chefs spelen wij in op de grootste uitdaging: lekkere producten aanbieden mét benefits qua tijd en kost. Davigel is producent, importeur én distributeur. Een unieke business met meer dan 2.000 producten.

Fever-Tree, de premium mixer, wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten. De subtiele smaken en de lichte bruis versterken de unieke smaken van iedere spirit.

Sinds de introductie van de legendarische keukenrobot in 1919 en de eerste vaatwasser in 1949 bouwde KitchenAid verder op de nalatenschap van deze iconische producten tot een volledig gamma.

Serax zorgt voor onvergetelijke momenten rond de tafel. We werken enkel met de meest gepassioneerde designers van over de hele wereld. Onze collecties zijn uniek in vorm, materiaal en stijl. Serax is beleven, delen en ontdekken.

Frans (Bretoens) bedrijf gespecialiseerd in premium bakkerijproducten - viennoiseries, op steen gebakken brood, patisserie, glutenvrije producten én BIO producten.

Van Duijnen Horeca Service biedt horecaondernemers de tools voor maximaal rendement. Zij willen op de eerste plaats met hun gasten bezig zijn. Daarom ontzorgt Van Duijnen hen al jarenlang op elk vlak met topkwaliteit; van tapautomatisering en tapinstallaties tot drankenkoeling, onderhoud en service.

APICBASE biedt een volledig food management platform in de Cloud aan om je recepten, allergenen, voedingswaarden, voedselkostberekeningen, bestellingen en planning te beheren. Dit alles met een fotografische twist. Koppel uw kassasysteem en krijg inzichten in uw zaak om het rendement te verhogen!

ISPC kent u als exclusieve en innovatieve groothandel in België en Sligro als professionele totaalleverancier die marktleider is in Nederland maar ook reeds enkele jaren actief is op de Belgische markt. Tijd om deze krachten te bundelen!

Exposeren op Data Meets Hospitality? Stuur een email naar events.eu@lightspeedhq.com.